No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
You are currently @

im-candygirl .blogspot.com
Welcome..

Thursday, January 5, 2012
Resolusi Juara 2012-[2]


Heyy teman semua! mau posting tentang resolusi ku di tahun 2012 ini lagi nih! boleh dong yaa hihi resolusi kan ga hanya cuma satu, boleh dong target-in banyak hal hehe hmm kalo di post sebelumnya resolusi ku berkaitan dengan masyarakat Indonesia, kali ini resolusi nya berkaitan dengan aku sendiri! hihihi iyaa sebagai pelajar tentu saja kita pasti sudah merasakan betapa bermanfaatnya internet, mulai dari untuk mencari tugas, mengerjakan tugas, kirim-kirim tugas ke temen, nyari-nyari template/background/gambar buat keperluan presentasi, dan masih banyaaaaaaak lagi. Nahh kali ini resolusi ku adalah supaya internet di Indonesia bisa makin cepet jalannya dan juga bisa dijangkau anak-anak sekolah kayak aku yang ada di luar daerah. Kadang-kadang bisa dibilang internet di Indonesia rada ngadet-ngadet, iya ga sih? *curcol hihihi hmm trus pengen juga deh ada fasilitas belajar online (e-learning) gitu.

Emang sih sekarang juga uda ada dari beberapa instansi tertentu, cuma kan ga semua sekolah kan, nah dan yang aku pengen sih bukan fasilitas belajar online biasa doang kayak e-book, dsb, tapi maksudnya ada juga fasilitas semacam webcam gitu yang mengambil keadaan kelas secara langsung, jadi kalau misalnya ada yang sakit dan harus menginap di rumah sakit, dia ga harus ketinggalan pelajaran dan tetep bisa ikutin pelajaran di kelasnya dengan belajar online itu plus webcam-nya, jadi dia serasa ada di kelas gitu dan tetep bisa dengerin gurunya nerangin
walaupun sebenarnya dia lagi di rumah sakit heheh soalnya kalo fasilitas belajar online yang biasa gitu kan kita kayak disuruh belajar sendiri gitu kan, jadinya agak ga terlalu bermanfaat buat orang yang kurang bisa ngerti hanya dengan membaca. Kan ada anak/orang yang ngerti pelajaran kalo diajarin entah itu diajarin temen/guru, nah kalo anak kayak gini belajar online yang mengandalkan kemampuan dia sendiri kan susah juga ya tuh, jadi dengan adanya webcam ini, dia kemungkinan besar bisa lebih ngerti deh hahaha hmm ohya trus dengan gitu juga bisa membantu anak-anak yang diterapin home-schooling sama orangtuanya entah karena anaknya kurang bisa bersosialisasi, atau takut anaknya salah bergaul, dan alasan yang lainnya, tapi dengan fasilitas belajar online plus webcam-nya itu, anak itu tetep bisa home-schooling tapi dengan suasana kelas yang lebih hidup, jadi dia bisa merasakan belajar di sekolah umum dan ga minder sama anak-anak yang lainnya hihihi semoga resolusi ku di tahun 2012 ini bisa tercapai dengan segera yaa! hihihi





with ,
sntycheesy.

Labels: ,


Posted @ [6:41 PM]

Wednesday, December 28, 2011
Resolusi Juara 2012



Apa sih sebenarnya arti resolusi?

Berdasarkan Kamus Besar Bahasa Indonesia (KBBI), kata resolusi diterjemahkan sebagai re·so·lu·si /résolusi/ n putusan atau kebulatan pendapat berupa permintaan atau tuntuan yang ditetapkan oleh rapat; pernyataan tertulis, biasanya berisi tuntuan tertentu suatu hal; rapat akhirnya mengeluarkan suatu -- yang akan diajukan kepada pemerintah. Nah, secara intinya resolusi bisa diartikan sebagai harapan yang ingin kita capai kedepannya.

Sekarang, apa resolusi kalian di tahun 2012 nanti? Kalo resolusi aku sih pengennya Internet yang ada di Indonesia jadi lebih berguna / bermanfaat serta terjangkau. [Maksudnya?] Maksudnya bermanfaat dan bisa digunakan buat semua kalangan baik kalangan atas maupun kalangan kurang mampu. Banyak sekarang negara-negara di luar Indonesia yang internet nya sudah benar-benar gratis loh, jadi mau searching di jalanan juga bisa asalkan punya laptop atau gadget yang mendukung hehe tapi sekarang di Indonesia juga sudah ada fasilitas Wi-Fi gratis di beberapa pusat perbelanjaan atau restoran atau kafe, ini juga sudah termasuk dalam tahap perkembangan internet. Semoga aja Wi-Fi gratis seperti itu bisa berkembang lebih luas lagi ya [Amin].

Nah ternyata Wi-Fi seperti itu juga disediakan oleh Speedy loh melalui program nya yaitu Telkom HotSpot , dengan ini kita bisa memanfaatkan internet di tempat-tempat umum seperti mall, kampus, hotel, dll. Lalu ada juga konten Speedy yang bikin aku kagum loh yaitu Home Monitoring. Dimana kita bisa memantau rumah, kantor, pabrik, dll dimanapun kita berada melalui notebook, Ipad, Iphone, Blackberry, Android, dll! Keren ya! Yang lebih keren lagi ada juga paket Home Monitoring yang diberikan secara cuma-cuma atau Gratis bagi pengguna Speedy! yaitu Home Monitoring Paket Basic . Dengan begitu, kita bisa santai jalan-jalan selama liburan panjang ini tanpa khawatir rumah/kantor/pabrik kita kemasukan maling! hihihi ada juga paket lain dari Home Monitoring, ada yang Gold, Silver, dll tergantung kebutuhan kita.

Screenshot dari paket Home Monitoring Basic

Nahh selain resolusi itu, resolusi kedua aku adalah bisa memenangkan "Lomba Blog Resolusi Juara 2012" dari Speedy hahah semoga semua resolusi aku bisa tercapai ya! [Amin!]
Selamat Ber-internet-ria!:)



with ,
sntycheesy

Labels: ,


Posted @ [12:50 PM]

Tuesday, December 27, 2011
Win Ipad 2!


wooogh it's a longlonglong time i haven't post anything yet. boo it's all because i'm very busy with my school! huff~ hmm but now i want to share some good news to you all haha you can have a chance to win Ipad 2! but how? it's EASY! just click this link and REGISTER! and you'll get that chance! Try it now!

Posted @ [3:18 PM]

Friday, December 3, 2010
Blueberry & Rice Crispy Crunchies


Bahan :
  • 100 gram rice crispy
  • 4 sendok makan selai blueberry
  • 400 gram white cooking choclate, potong-potong
  • 2 sendok makan mentega tawar
Cara membuat :
  1. Lelehkan potongan white cooking chocolate dalam wajan datar berisi air panas. Tambahkan mentega tawar. Aduk sampai mentega larut.
  2. Tuang ke rice crispy. Aduk rata. Tambahkan selai blueberry. Aduk sekali asal terlihat semburatnya.
  3. Tuang di loyang 24x12x4 cm yang dialas alumunium foil. Padatkan. Bekukan.
  4. Potong-potong ukuran 4x3cm.
  5. Sajikan. Selamat menikmati :9


by: foods-recipe


with ,
sntycheesy.

Labels: , , , ,


Posted @ [7:03 PM]

Friday, October 8, 2010
You Belong With Me - Taylor Swift


You Belong With Me

You're on the phone with your girlfriend, she's upset
She's going off about something that you said
'Cause she doesn't get your humor like I do

I'm in the room, it's a typical Tuesday night
I'm listening to the kind of music she doesn't like
And she'll never know your story like I do

But she wears short skirts, I wear T-shirts
She's Cheer Captain and I'm on the bleachers
Dreaming about the day when you wake up and find
That what you're looking for has been here the whole time

*If you could see that I'm the one who understands you
Been here all along, so why can't you see
You, you belong with me, you belong with me

Walking the streets with you and your worn-out jeans
I can't help thinking this is how it ought to be
Laughing on a park bench, thinking to myself
Hey, isn't this easy

And you've got a smile that could light up this whole town
I haven't seen it in a while since she brought you down
You say you're fine, I know you better than that
Hey, what ya doing with a girl like that

She wears high heels, I wear sneakers
She's Cheer Captain and I'm on the bleachers
Dreaming about the day when you wake up and find
That what you're looking for has been here the whole time

*If you could see that I'm the one who understands you
Been here all along, so why can't you see
You belong with me

Standing by and waiting at your back door
All this time how could you not know
Baby, you belong with me, you belong with me

Oh, I remember you driving to my house in the middle of the night
I'm the one who makes you laugh when you know you're 'bout to cry
And I know your favorite songs and you tell me 'bout your dreams
Think I know where you belong, think I know it's with me

*Can't you see that I'm the one who understands you
Been here all along, so why can't you see
You belong with me

Standing by and waiting at your back door
All this time, how could you not know
Baby, you belong with me, you belong with me

You belong with me
Have you ever thought just maybe
You belong with me
You belong with me

Songwriters : Rose, Liz ; Swift, Taylor Alison;


with , sntycheesy.

Labels: ,


Posted @ [10:36 PM]

Wednesday, September 29, 2010
Everytime We Touch - Cascada


Everytime We Touch

I still hear your voice, when you sleep next to me.
I still feel your touch in my dreams.
Forgive me my weakness, but I don't know why
Without you it's hard to survive.

* 'Cause everytime we touch, I get this feeling.
And everytime we kiss I swear I could fly.
Can't you feel my heart beat fast, I want this to last.
Need you by my side.
'Cause everytime we touch, I feel the static.
And everytime we kiss, I reach for the sky.
Can't you feel my heart beat so...
I can't let you go.
Want you in my life.

Your arms are my castle, your heart is my sky.
They wipe away tears that I cry.
The good and the bad times, we've been through them all.
You make me rise when I fall.

'Cause everytime we touch, I get this feeling.
And everytime we kiss I swear I could fly.
Can't you feel my heart beat fast, I want this to last.
Need you by my side.
'Cause everytime we touch, I feel the static.
And everytime we kiss, I reach for the sky.
Can't you feel my heart beat so...
I can't let you go.
Want you in my life.

* 'Cause everytime we touch, I get this feeling.
And everytime we kiss I swear I could fly.
Can't you feel my heart beat fast, I want this to last.
Need you by my side.
'Cause everytime we touch, I feel the static.
And everytime we kiss, I reach for the sky.
Can't you feel my heart beat so...
I can't let you go.
Want you in my life.


with , sntycheesy.

Labels: ,


Posted @ [7:52 PM]

Sunday, September 26, 2010
An award :) [7]


HELLO ! :D
today, i want to share an Award, my seventh award came from Aya , a girl who likes blogging :)
this is the award, check it out ;)



okay, that's a cute award i think hehe :D
and we must post about : "our opinion about become a creative blogger"
i think a creative blogger can post anything that can make us (as the reader) interested in. And can make us (as the reader) not just interested, but also understand the post and don't easy bored. I think i haven't been a creative blogger, but i will learn much from creative blogger about how to make a creative blog. haha :D yaa i think that's all enough to represent my reason. :D
and i also must share this award to ten blogger, and these are the bloggers who have a luck today :p

1. Nuy
2. Mauditha
3. Annisa
4. Sheemadeaz
5. Yvonne
6. Chika
7. Buku Kecilku
8. Diana
9. and all candiers who want to take this too.
(feel free to copy and paste the award's pic :D)


with , sntycheesy.

Labels:


Posted @ [1:33 PM]

Saturday, September 11, 2010
Two Is Better Than One - Boys Like Girls Ft. Taylor Swift


Two Is Better Than One

I remember what you wore on the first day
You came into my life and I thought
"Hey, you know, this could be something"

'Cause everything you do and words you say
You know that it all takes my breath away
And now I'm left with nothing

*So maybe it's true
That I can't live without you
And maybe two is better than one
There's so much time
To figure out the rest of my life
And you've already got me coming undone
And I'm thinking two is better than one

I remember every look upon your face
The way you roll your eyes
The way you taste
You make it hard for breathing

'Cause when I close my eyes and drift away
I think of you and everything's okay
I'm finally now believing

*That maybe it's true
That I can't live without you
And maybe two is better than one
There's so much time
To figure out the rest of my life
And you've already got me coming undone
And I'm thinking two is better than one

I remember what you wore on the first day
You came into my life and I thought, "Hey,"

*Maybe it's true
That I can't live without you
Maybe two is better than one
There's so much time
To figure out the rest of my life
And you've already got me coming undone

*And I'm thinking
I can't live without you
'Cause, baby, two is better than one
There's so much time
To figure out the rest of my life
But I'll figure it out
When all is said and done

Two is better than one
Two is better than one



with , sntycheesy.

Labels: ,


Posted @ [8:29 PM]


♥ Candy's Disclaimer ♥
Candy's Rules & Stuff

Welcome!
Attention Please
1. Don't SPAM here, thanks :D
2. You can give any comments to my blog :)
3. You can fill the chat box there ♥
4. You can try all the application =)
5. ENJOY it !
with ♥, sntycheesy :D



♥ Candy's Chit~Chats ♥
Chit~Chats with all candiers :)

Name :
Web URL :
Message :
:) :( :D :p :(( :)) :x


♥ Candy's Link ♥
My another account and My Friends

♥ CLICK to VIEW ♥

♥ Candy's Memories ♥
My previous posts

November 2009
December 2009
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
December 2010
December 2011
January 2012

♥ Candy's Banner ♥

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

♥ Credits ♥
Special Thanks :)

Designer : %BLUE.pink- & sntycheesy:)
Editor : sntycheesy♥
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥ Me, Myself & I ♥
All about me!


sntycheesy
@sntycheesy - Twitter
only 17th y.o.
SMAK I BPK PENABUR JKT
singing, design, modelling, cooking
skype, msn, ym, email : JUST ASK ME :D
loves : KEROPPI, GREEN, POOH, DOG/PUPPY, something that sweets
hates : something that uncertain
these all about you myself


♥ Candy's Love ♥
i ♥...

♥ My Family
♥ My Friends
♥ My Candiers
♥ YOU :)
so, sntycheesy ♥ you ALL :D

♥ Candy's Clock ♥
Don't waste the time !



♥ Candy's Visitor ♥
Count..Count..Count :)

counter

♥ Candy's Followers ♥
just feel free to follow me



♥ Candy's Horoscope ♥
Try it !

♥ Candy's Chick ♥
Try it !

NB : silakan beri makan ♥